Over ons

 

Supplybrain is een samenwerkingsverband tussen Orcado en GetYessed. Twee verschillende organisaties met één doel voor ogen, namelijk de wereld een klein beetje beter maken door het inzetten van eigen talent en kunde op het gebied van de voedselketen, en die in het bijzonder van de voedselproducent.

Waarom? Omdat het maatschappelijk relevant en ook mateloos interessant is. Er is letterlijk een wereld te winnen bij het verbinden van voedselaanbod aan de vraag naar voedsel. Voedsel is er in overvloed en toch weet grofweg een kwart daarvan niet de monden te vinden. En dat alleen al in Nederland.

De hele voedselketen is groot en complex en te groot om daarop te focussen. Supplybrain kiest daarom bewust voor de bron van ons voedsel, de voedselproducent en om specifieker te zijn, de producent van (ultra)vers voedsel.

Wij willen met ons platform voedselproducenten helpen hun aanbod beter af te stemmen op de vraag, zodat zij zelf rendabel hoogwaardig voedsel kunnen blijven produceren en zodoende ook voedselverspilling tegen kunnen gaan. Het één kan en mag niet zonder het ander, daar hebben wij dan ook onze missie van gemaakt!

 
Orcado is een gedreven maatwerkspecialist in IT. Zij is al decennia lang gespecialiseerd in data- en eventgedreven oplossingen, en in die hoedanigheid hofleverancier van Albert Heijn’s replenishment oplossing (geroemd in het boek The Future of Shopping van Jorg Snoeck en Pauline Neerman). Voor meer info zie www.orcado.nl
GetYessed is gespecialiseerd in implementatiemanagement binnen productie- en retailbedrijven. Zij combineert reeds jarenlange lijnverantwoordelijkheid met projectervaring binnen vers-productie omgevingen. Voor meer info zie www.getyessed.nl

No time to waste?
Get in touch!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.